Bier, Burgers en Motoren - Mannenuitje in de Achterhoek

Bij dit Mannenuitje in de Achterhoek is inbegrepen:

  • Lederen jassen en speciale solex helmen (wel even aangeven bij de boeking)
  • WA verzekering, pechservice en brandstof inbegrepen
  • Iedereen vanaf 16 jaar in bezit van rijbewijs of brommercertificaat mag op de solex
  • 1 Heat op de kartbaan
  • 2 Gewone en 2 speciaal bieren en 2 burgers die jullie zelf mogen bakken en beleggen met groenten, kaas, spek en sauzen (meerprijs extra burger € 3,00 p.p.)
  • Duur programma: ongeveer 5 uur

Prijs: vanaf € 80,00 p.p.

Minimaal aantal personen is 10.

Ontvangst met koffie/thee en lekkernij € 2,50 p.p. optioneel bij te boeken

De prijs van dit Mannenuitje in de Achterhoek is geldig tot en met 31 december 2021.

De juiste ingrediënten voor een onvergetelijk mannenuitje

Stap met een groep vrienden op de solex en ontdek wat de prachtige Achterhoek u te bieden heeft. Bouw de spanning op voor een rondje over de kartbaan. Na het karten is het tijd om op de solex te stappen en terug te keren naar Vorden. Geniet samen met uw kamerraden van zelfgebakken burgers met daarbij heerlijke bieren.

Crossen door de Achterhoek op een solex

  Na een hartelijk ontvangst en de uitleg stapt u op een solex. De start van een goed gevulde dag.

  U rijdt op de solex naar de kartbaan in Eefde. De adrenaline wordt langzaam opgevoerd tot extreme hoogtes en spanningen. Na 1 heat kunt u de bries op uw solex afkoelen (meer heats op aanvraag). Bij terukomst staat er een bier- en burgertafel met verschillende speciaal bieren voor u klaar. 

Kom naar Vorden voor een origineel uitje

  Over de mooiste routes van de Achterhoek rijdt u op een solex. Voorbij zoeven prachtige plekken en stillevens. Geniet na een prachtige solextour van een welverdiende borrel.

  U schuift aan aan de biertafel. Uit het midden van de tafel kunt u de lekkerste biertjes pakken. De bieren zijn speciaal geselecteerd, gebaseerd op het huidige seizoen en culturele bepalingen. Bij bier hoort natuurlijk een burger. U mag zelf 2 burgers bakken en beleggen met groenten, kaas, spek en sauzen.   

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • wifi
 • Fietsverhuur

Onze partner

Organisatiebureau met de gaafste uitjes

Deze organisatie doet er alles aan om het gaafste uitje ooit te realiseren. Er zijn al veel mensen voor u geweest die hebben genoten van de georganiseerde uitstapjes. Bij deze organisatie maakt het niet uit hoe groot de groep is. Het beleven van een gezellige dag staat voorop.

Beleef een van de gaafste uitjes

Benieuwd wat de populairste uitjes zijn, hieronder staan ze vermeld.


Bier, burgers en motoren: op de solexen wordt over de mooiste routes van de Achterhoek getourd op weg naar de kartbaan.  Bij terugkomst staat het bier al koud en kunnen de burgers op de barbecue gebakken worden.


Fat Max Selfie Game: uw gezelschap wordt opgedeeld in teams en krijgt een opdrachtenblad mee. Los zo creatief mogelijk de opdrachten op en tour met de E-funcruiser door de omgeving van Vorden.


Highlandgames: u daagt elkaar uit tijdens de sfeervolle Schotse Spelen. Bent u de snelste, sterkste en haalt u bij het beste gemiddelde. Sluit deze uitdagende dag af met een barbecue of burgermenu.


Expeditie Bronckhorst: beleef een spannende dag met pittige proeven en opdrachten gebaseerd op het televisieprogramma Expeditie Robinson. Wees strategisch en stem de kandidaat weg die het sterkst of het slimst is.

Innerlijke mens voeden

Naast leuke activiteiten zorgt het organisatiebureau ook voor de innerlijke mens. Zij bieden voor de innerlijke mens verschillende buffetten, menu, barbecue en arrangementen aan. 


Warm en koud buffet: er worden diverse warm & koud (keuze)buffetten aangeboden. Op het koude buffet vindt u diverse vlees-vega- en/of vissalades. Het warme buffet bestaat uit diverse vis-, vega- en/of vleesgerechten. Tevens wordt er bij dit buffet gebakken aardappelen, seizoensgroenten, rauwkorst, vruchtencompote en stokbrood met kruidenboter geserveerd. 


Stamppoten buffet: bestaat uit diverse soorten stamppot en meerdere soorten vlees. Geserveerd met jus en diverse zuren. 


Barbecue arrangement: geniet van 4 stukjes vlees per persoon uit een assortiment van 10 soorten, verschillende salades, stokbrood, sauzen en kruidenboter.


Burgermenu: bereid zelf 2 Angus burgers en beleg uw broodje met uw favoriete groenten en sauzen. 


Tapas buffet: bestaat uit een saladeplateau, verschillende broodsoorten, wrapsrolletjes en diverse warme hapjes.


Drankarrangement: geniet durende 2 uur onbeperkt van diverse dranken.


Lunch buffet: Boerenbrood, diverse kaassoorten, vleeswaren en soorten rauwkost. Bij het lunch buffet wordt koffie en thee geserveerd.


Lunch buffet de luxe: standaard lunch zoals bovenstaand beschreven. De lunch is aangevuld met soep van de dag, broodje kroket, frikandel of kaassoufflé. Bovendien worden koffie en thee geserveerd.


Ontvangst met koffie, thee en een lekkernij.


Ontvangst met koffie, thee en (gevulde) Vordense Zwaan of appelgebak.

Sfeervolle locatie in de Achterhoek

Het ervaren organisatiebureau is op een sfeervolle locatie in de Achterhoek, Vorden gevestigd. Een groep tot 500 personen kan bij dit organisatiebureau terecht. Zij hebben al het materieel in eigen beheer van solexen tot aan originele Thaise Tuk Tuks. 


Het organisatiebureau biedt gezelligheid en een ongedwongen sfeer en onderkomen. De locatie beschikt over een groot overdekt terras met aansluitend een groen grasveld waarop diverse spellen worden gespeeld. Bij minder goed weer zijn er ook voldoende mogelijkheden.